Haberler

    Türk Telekom Sarı-kırmızı

    Hafta içi ve geç saatte başlayan maça taraftar yoğun ilgi gösterdi, stattaki görsel şölen büyüledi.

    Hafta içi ve geç saatte başlayan maça taraftar yoğun ilgi gösterdi, stattaki görsel şölen büyüledi. Mücadele öncesinde ve maç sırasında Türk Telekom Stadı'nda yapılan renkli ışıklandırma ile stat sarı ve kırmızıya büründü, güzel bir görüntü oluştu. Tribünlerde az sayıda Lokomotiv Moskova taraftarı ise kendilerine ayrılan bölümde mücadeleyi takip etti.

    Feghouli tribünde, Belhanda sahada

    Galatasaray'ın en çok kazanan futbolcusu Sofianne Feghouli dün kendisini 18 dışında buldu. Teknik direktör Fatih Terim, UEFA listesinde bulunmasına karşın tecrübeli oyuncuyu kadroda düşünmedi. O da tribünden takım arkadaşlarını izledi.

    Savunmada da sürpriz yapan Terim, Kasımpaşa maçının yıldızı Ozan ile sakatlıktan çıkan Maicon'u kulübede oturttu, Donk'u stopere çekti. Terim'in bir diğer sürpriz hamlesi ise Belhanda'yı sahaya sürmek oldu. Ligde cezalı olduğu için forma giyemeyen Faslı futbolcu dün 11'deki yerini aldı. Emre Akbaba ise Sinan Gümüş'ün yerine sağ kanatta görev aldı.

    İlk heyecan

    Galatasaray'da dün 11'de forma giyen isimlerden Garry Rodrigues, Badou Ndiaye, Emre Akbaba ve Martin Linnes ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde forma giymenin heyecanını yaşadı. Sarı-kırmızılılarda Devler Ligi'nde en tecrübeli isim ise Fernando oldu. Brezilyalı oyuncu 55. karşılaşmaya çıktı.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lokomotiv Moskova Türk Telekom Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title