Haberler

Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor'un Genç Oyuncularından Faysal Olcay İldiz, 3. Lig Takımlarından Bursa Orhangazi Belediyespor'a Transfer Oldu.

Diyarbakırspor'un genç oyuncularından Faysal Olcay İldiz, 3. Lig takımlarından Bursa Orhangazi Belediyespor'a transfer oldu.

Diyarbakırspor altyapısında yetişen Faysal Olcay Deniz, yeşil-kırmızılı takımda oynamak için büyük çaba gösterdiğini, ancak kadroda yer bulamadığını belirterek, "Diyarbakırspor'un geniş bir kadrosu vardı. Bu nedenle genç oyuncularımız kadroda yer bulmakta zorlandı. Diyarbakırspor'u çok seviyorum. Diyarbakırspor'dan kopmak istemiyordum, ama futbol oynamak zorundayım ve futbol oynayabileceğim bir takıma gidiyorum. Benim olduğu gibi tüm arkadaşlarımın tek hedefi Diyarbakırspor'da forma giyebilmektir. Bunun

için başka takımlarda oynayıp, tecrübe kazanarak bir gün Diyarbakırspor'a geri döneceğim. Bundan sonra artık Orhangazi Belediyespor'un formasını giyeceğim ve takımımın başarısı için elimden gelen gayreti göstereceğim" dedi.

(MG-FA-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title