Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eskişehirspor'a Transfer Olan Eski Milli Oyuncu Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal, Statta Düzenlenen Törenle Kendilerini Kırmızı-siyahlı Renklere Bağlayan Sözleşmeye İmza Attılar.

Türk Telekom Lig A'da mücadele Eskişehirspor'a transfer olan eski Milli oyuncu Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal, statta düzenlenen törenle kendilerini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda düzenlenen törene katılan ve iki futbolcunun da transferinde önemli desteği olan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, binlerce taraftarın, "Nasıl aldın bize Sergen'i, Kemal ağabey bize kıyak yapsana, Ronaldinho'yu da alsana" şeklinde tezahüratta bulunması üzerine, "Geldiğim zaman Alex'i alayım mı dedim size değil mi? Şimdi ben size yerli, milli olan Alex'i aldım. Benden Ronaldino'yu istiyorsunuz değil mi? Süper Lig'e çıkın, görün burada Ronaldinho'yu" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Etimesgut Şekerspor'dan transfer edilen Sergen Yalçın ile Antalyaspor'dan Coşkun Birdal sözleşmeyi imzaladı.

(HÖ-OÖ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title