Haberler

Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın'ın Yardım Çağrısına İlk Destek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Abdullah Arzakçı'dan Geldi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Aydın'ın yardım çağrısına ilk destek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı Abdullah Arzakçı'dan geldi.

Diyarbakırspor Ali Gaffar Okkan Tesisleri'ne gelen MHP milletvekili aday adayı Abdullah Arzakçı, Kulüp Başkanı Ahmet Aydın'a 10 bin YTL'lik yardım çekini verdi. Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, "Diyarbakırspor'un maddi desteğe ihtiyacı vardır. Herkesime çağrıda bulunduk kulübümüze yardımcı olsunlar diye. Sağolsun MHP eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Abdullah Arzakçı kulübümüze gelerek ilk yardımı yaptı. Bu yardımların devam etmesini bekliyoruz. Bu konuda herkesin duyarlı olmasını istiyoruz" dedi.

MHP Milletvekili aday adayı Arzakçı da, "Diyarbakırspor Diyarbakırlılar'ındır ve herkesin yardımcı olması gerekir. Yardım işini başlattığım için mutluyum. Takımımızı Süper Lig'de görmek istiyoruz. Bir katkı da bizden olsun istedik. Herkesi bu takıma yardımcı olmaya davet ediyorum" diye konuştu. Arzakçı, daha sonra 10 bin YTL'lik çekini Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın'a verdi.

(MG-İY-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title