Haberler

Türk Telekom Lig A

Malatyaspor, Samsunspor Kulübü'ne Baş Sağlığı Faksı Gönderdi. Samsunspor Kulübü Kafilesinin 20 Ocak 1989'da Malatyaspor Maçına Kara Yoluyla Gelirken Geçirdikleri Trafik Kazasının 18. Yıldönümünde Malatyaspor, Samsunspor Kulübü'ne Baş Sağlığı Faksı Gönderdi.

Malatyaspor, Samsunspor Kulübü'ne baş sağlığı faksı gönderdi. Samsunspor Kulübü kafilesinin 20 Ocak 1989'da Malatyaspor maçına kara yoluyla gelirken geçirdikleri trafik kazasının 18. yıldönümünde Malatyaspor, Samsunspor Kulübü'ne baş sağlığı faksı gönderdi.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Orhan tarafından yapılan açıklamada, "Malatyaspor camiası olarak Samsunspor Kulübü'nün bu gününde acılarını yürekten paylaşıyoruz. Malatyaspor Kulübü olarak bu kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. Temennimiz bundan sonra bu tür olayların bir daha tekrar etmemesidir. Bu elim kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve tüm Samsunspor camiasına bu tür acıların bir daha yaşanmaması dileklerimizle saygılarımızı sunarız" dedi.

Samsunspor kafilesi, 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor-Samsunspor 1. Lig müsabakasına gelirken Havza İlçesinde kafileyi taşıyan kulüp otobüsü kamyonla çarpışmıştı. Kazada, Samsunspor kafilesi üç oyuncusu Mete Adanır, Muzaffer Badaloğlu, Tomiç Zoran ile Teknik Direktör Nuri Asan ve otobüs şoförü Asım Özkan hayatını kaybetmişti. Bu kazada birçok oyuncu ve kafile üyeleri ciddi şekilde yaralanmıştı.

(NA-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title