Haberler

Türk Telekom Lig A

İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Diyarbakırspor'da, Teknik Direktör Bahri Kaya Kadrodan 3 Futbolcuyu Göndereceklerini Açıklarken, Kamp Bitene Kadar 3 Hazırlık Maçı Daha Yapacaklarını Söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Diyarbakırspor'da, Teknik Direktör Bahri Kaya kadrodan 3 futbolcuyu göndereceklerini açıklarken, kamp bitene kadar 3 hazırlık maçı daha yapacaklarını söyledi.

22 Aralıktan beri Antalya'da hazırlıklarını sürdüren Diyarbakırspor, çalışmaların temposunu artırdı. Yeşil-kırmızılı takım bugün yaptığı idmanda kültür fizik hareketleri sonrası çift kale maç yaparken, Talip ve takım Kaptanı Mohammed düz koşu yaptı. Teknik Direktör Bahri Kaya, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor'un hedefinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu vurgulayarak, "Takım olarak gün geçtikçe idmanlarımız daha verimli oluyor. Diyarbakırspor'un hedefi Süper Lig'dir. Diyarbakırspor bunun için büyük mücadele verecektir. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerine kurduk. Ligin ikinci yarısı başlayana kadar moral ve motivasyon olarak hazır vaziyete geleceğiz" dedi. Kaya, takımda değişiklik yapacaklarını da vurgulayarak, "Kadromuzda bizim için yeterli olamayan 3 oyuncuyu geri göndereceğiz. Diyarbakır'daki hava şartlarının uygunsuzluğu nedeniyle oraya dönmeyeceğiz. O zamana kadar hazırlıklarımızı Antalya'da sürdüreceğiz. Ligin ikinci yarısının ilk maçını Karşıyaka ile oynamak için Antalya'dan İzmir'e gideceğiz. Forvet sorunumuzu gidermek için temaslarımız sürüyor. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

(MG-FA-ERS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title