Haberler

Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor Yönetim Kurulu, 14 Ocak Tarihinde Antalya'da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Yapacağı Toplantıyı Bekliyor.

Diyarbakırspor yönetim kurulu, 14 Ocak tarihinde Antalya'da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yapacağı toplantıyı bekliyor.

Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın, Aziz Yıldırım ile yapacakları toplantıdan ümitli olduklarını belirterek, "Antalya'da gerçekleşecek toplantıda sorunlarımızı kendisine anlatacağız. Kendisinin bir Diyarbakırlı olarak yardımcı olacağı kanaatindeyiz. Diyarbakırspor'un şu anda maddi ve manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı vardır. Bunun gerçekleşmesi halinde takımımız başarılı sonuçlar alıp Süper Lig'e çıkabilecektir. Kafamız her konuda rahat olmalıdır. Sayın Aziz Yıldırım'dan Diyarbakırspor'a destek isteyeceğim" dedi.

Diyarbakırspor'un ikinci yarıya iyi başlaması gerektiğini kaydeden Aydın, "Takımımızın Antalya kampında futbolcularımıza 1 gün izin verildi. Teknik direktörümüz Bahri Kaya ile görüştük, forvet hattına transfer istedi. Sadece ligi düşündüğünü, ligin ikinci yarısı başlayana kadar lige hazır duruma gelebileceklerini söyledi. Biz de hocamızın istekleri doğrultusunda hareket edip transferimizi yapacağız" diye konuştu.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise Antalya kampının kendileri için çok yararlı geçtiğini belirterek, bunun ödülünü ilk maçlarında alacaklarını söyledi.

Yeşil-kırmızılı kulübün menajeri İsmet Yılmaz ise Antalyasporlu Taner ile her konuda anlaşmalarına rağmen bu transferin gerçekleşmediğini ifade ederek, "Neredeyse sözleşme imzalayacaktık. Bu futbolcunun Mardinspor ile görüşmesi, bizi bu transferden soğuttu. Biz de Taner'den vazgeçtik. Denizlispor'un forvet oyuncusu Hüseyin Kartal ile prensipte anlaştık. Yöneticilerimiz, bu konuyu halledecekler" şeklinde konuştu.

(MG-EST-İK-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title