Haberler

Türk Telekom Lig A

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, Play-off'a Kalmak İçin Şanslarının Bulunduğunu, Ancak Her Hafta Ligin Daha da Zorlaştığını Söyledi.

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, play-off'a kalmak için şanslarının bulunduğunu, ancak her hafta ligin daha da zorlaştığını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde haftalık olağan değerlendirme toplantısı yapan Samsunspor Basın Sözcüsü Cevat Öncü, mutlaka kazanılması gereken bir maçtan 2 puan kaybı ile dönmenin üzüntüsü içinde olduklarını bildirdi.

İstanbulspor karşısında gol pozisyonları yakaladıklarını ifade eden Öncü, şöyle konuştu: "Çok iyi mücadele ettik. Oldukça fazla gol pozisyonuna girdik. Bir de penaltı kullanma şansı yakaladık. Ancak bunları değerlendiremedik. Rakiplerimiz olan Diyarbakırspor, Altay gibi İstanbulspor'a da puan verdik. Maalesef yine bir telafi haftasını iyi kullanamadık."

İlk 6 içine girmek için 4 puan geri olduklarını hatırlatan Öncü, Play-off'a kalmak için hala şanslarının çok yüksek olduğunu söyledi. Hafta sonu oynanacak Akçaabat Sebatspor maçıyla ilgili olarak da Öncü, "Düşme potasından çıkmak için mücadele eden Akçaabat Sebatspor ile İstanbulspor maçından daha da zor bir karşılaşma yapacağız. Mutlaka bu maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Bu sezonu tamamlayabilmek için 4.5 milyon YTL'ye ihtiyaçları olduğunu belirten Öncü, şehrin önde gelen kişilerinden destek isteyerek sözlerini tamamladı.

(İG-SA-KÇ-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title