Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Mücadele Eden Elazığspor, Hafta Sonu Oynayacağı Samsunspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bahri Turhan, Samsunspor Maçına Galibiyet İçin Çıkacaklarını Söyledi.

Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Elazığspor, hafta sonu oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp başkanı Bahri Turhan, Samsunspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Bordo-beyazlı ekip olarak galibiyet için çaba göstereceklerini ifade eden Turhan, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında takımımız, ilk yarının tamamında üstün oynadı. Konuk takımın rastgele oynaması galibiyetimizi engelledi. Samsunspor hedefleri olan bir kulüp, ama bizim de kadromuz iç ve dış saha ayrımı yapmayan bir ekip. Hafta sonunda Samsunspor karşılaşmasına galibiyet için çıkacağız. Elazığspor hedefinden şaşmadı, ancak futbol üç sonuçlu bir spordur. Bunun da bilincindeyiz" dedi.

Teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini kaydeden Bahri Turhan, takımın Samsunspor maçında en iyi sonucu alacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

(EK-EST-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title