Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Zirve Mücadelesi Veren Malatyaspor'da Gözler Kasımpaşa Maçına Çevrildi.

Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Malatyaspor'da gözler Kasımpaşa maçına çevrildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal, Kasımpaşa ile sezonun en zor maçlarından birini oynayacaklarını söyleyerek, "Maçın oynanacağı Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın sentetik zemini nedeniyle sezonun en zor maçını oynayacağız. Bana göre sezonun en zorlu ve en önemli maçına çıkıyoruz. Sahanın sentetik zeminli olmasından dolayı endişeliyim. Ancak İstanbul'daki taraftarlarımızın desteğini alarak maça çıkmak bize moral verecek. Kasımpaşa maçında iyi bir performans sergileyip, 3 puanla Malatya'ya dönmek istiyoruz" dedi.

Kasımpaşa'nın eksikleri olduğunu, ancak alternatifli bir kadrolarının bulunduğuna dikkat çeken Teknik Direktör İsmail Kartal, "Biz de alternatifli bir kadroya sahibiz. Ancak alternatiflerimize bir şey olduğunda onları destekleyecek oyuncumuz yok" ifadelerini kullandı.

Bu arada Sarı-kırmızılı takımda kart cezalısı Atilla Birlik, Alper ve yeni transfer Cem Kargın ile babası vefat eden Eray, kaleci Emrah ve genç milli oyuncu Mustafa Olcaytu Kasımpaşa maçı kadrosuna alınmazken, altyapıdan Alperen, Halil ve Ali kafileye dahil edildi.

(NA-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title