Haberler

Türk Telekom, Dkv Joventut Badalona'nın Namağlup Unvanına Son Verdi

Türk Telekom, Uleb Cup A Grubu'nda Oynadığı 8. Maçta İspanya'nın Güçlü Takımı Dkv Joventut Badalona Takımını 96-94 Mağlup Ederek, Gruptaki 7. Galibiyetini Aldı. Uleb Cup'ın Yenilgisiz 2 Takımından Birisi Olan Dkv Joventut Badalona Takımı İse Bu Sonuçla Grupta Mağlubiyetle Tanışmış Oldu.

Türk Telekom, ULEB Cup A Grubu'nda oynadığı 8. maçta İspanya'nın güçlü takımı DKV Joventut Badalona takımını 96-94 mağlup ederek, gruptaki 7. galibiyetini aldı. ULEB Cup'ın yenilgisiz 2 takımından birisi olan DKV Joventut Badalona takımı ise bu sonuçla grupta mağlubiyetle tanışmış oldu.

Oldukça çekişmeli geçen maçı El-Amin'in son periyottaki muhteşem performasıyla kazanan Türk Telekom'da oyuncular, maçın bitimiyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Türk Telekom, bu galibiyetle grubunu ilk sırada tamamlama şansını yakaladı. Türk Telekom Antrenörü Erçüment Sunter, çok önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizerek. "DKV Joventut Badalona, çok güçlü bir takım. Kupada bugüne kadar yenilmediler ve İspanya Ligi'nde zirveye oynuyorlar. Biz, son dönemde yaşanan şanssızların ardından çok

moralsizdik. Bugün aldığımız galibiyet bize büyük moral oldu. Eksiklerimize rağmen mücadeleyi sonuna kadar bırakmadık ve maçtan galibiyetle ayrılmayı başardık. Bu galibiyetle grubu birinci bitirme şansımız ortaya çıktı. Ancak grubu ilk sırada tamamlamak çok da önemli değil. Bir sonraki turda seri başı takım olma hakkını elde ettik. Takım olarak böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Türk Telekom olarak, tüm kupalarda olduğu gibi ULEB Cup'da da sonuna kadar gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Başkent ekibinin başarılı basketbolcuları Tutku Açık ve Barış Özcan ise, bugüne kadar yenilmeyen DKV Joventut Badalona takımını büyük bir mücadeleninin ardından mağlup ettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, kupada gidebildikleri en iyi yere gitmeye çalışacaklarını söyledi.

(EKO-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title