Haberler

Türk Telekom'dan Ordinaryüs'e Veda

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda gerçekleşecek cenaze töreni için dev bir Fenerbahçe forması hazırladı.

Türk Telekom, 13 Ocak 2012 akşamı hayata veda eden, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Ordinaryüs" lakaplı efsanevi oyuncusu Lefter Küçükandonyadis'in Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda gerçekleşecek cenaze töreni için dev bir Fenerbahçe forması hazırladı.

Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom, 13 Ocak 2012 akşamı hayata veda eden, Fenerbahçe ve Türk futbolunun "Ordinaryüs" lakaplı efsanevi oyuncusu Lefter Küçükandonyadis'in 15 Ocak 2012 Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunda gerçekleşecek cenaze töreni için dev bir Fenerbahçe forması hazırladı.

Başarılarla dolu hayatına 87 yaşında veda eden Lefter Küçükandonyadis'in anısına hazırlanan 25x30m boyutlarındaki dev Fenerbahçe formasının tasarımı, Lefter'in oynadığı dönemde giydiği formasının birebir modellemesi olarak hazırlandı.

Dev forma, tören günü eski başkanlar, yöneticiler, futbolcular ve diğer efsanevi isimlerin imzasına açılarak, Lefter Küçükandonyadis'e duyulan sevgiyi anlatmak için unutulmaz bir anı hazırlanmış olacak. Forma törenden sonra 21 Ocak 2012 günü oynanacak Fenerbahçe – Kayserispor karşılaşmasında tribünlerde dalgalanacak ve sonrasında Fenerbahçe müzesindeki yerini alacak.

Kaynak: Bültenler / Spor

Lefter Küçükandonyadis Türk Telekom Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title