Haberler

Türk Telekom'dan Antalya'da Meydana Gelen Kazayla İlgili Açıklama

Türk Telekom, Antalya'da Meydana Gelen Kazada, Türk Telekom Genel Müdürlüğü Tarafından da Bir Soruşturma Başlatıldığını, İnceleme ve Soruşturma Sonucunda İhmal ve Kusuru Bulunanlar Hakkında Gerekli Her Türlü İşlemin Yapılacağını Açıkladı.

Türk Telekom, Antalya'da meydana gelen kazada, Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından da bir soruşturma başlatıldığını, inceleme ve soruşturma sonucunda ihmal ve kusuru bulunanlar hakkında gerekli her türlü işlemin yapılacağını açıkladı.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, "15 Temmuz 2007 tarihinde Antalya'da meydana gelen ve maalesef ölümle sonuçlanan kaza şirketimiz tarafından teessürle öğrenilmiş bulunmaktadır. Söz konusu elim kaza, Antalya ili altyapı tamiratı, yenilenmesi ve onarımını kapsayan işlerin hizmet alımı kapsamında ihale ile işi yürütmekte olan ARYIL İnş. Tur. Yapı San. Tic. Ltd. Şti. şirketinin sorumluluk alanında meydana gelmiştir. Gerek hizmet alım sözleşmesinde yazan gerekse mevzuat çerçevesinde işin yapılması

için tanımlanan tüm güvenlik ve emniyet tedbirlerinin alınması koşuluyla başlatılan söz konusu çalışma devam ederken, meydana gelen bu üzücü olay karşısında müteahhit firmanın sözleşmesi derhal sona erdirilmiştir. Bu müessir olayla ilgili olarak savcılık tarafından da başlatılan soruşturmanın yanı sıra ayrıca Türk Telekom Genel Müdürlüğü tarafından da bir soruşturma başlatılmış ve bir soruşturma heyeti olayın tüm boyutlarının incelenmesi için hemen Antalya'ya gönderilmiştir. Yürütülecek inceleme ve

soruşturma sonucunda ihmal ve kusuru bulunanlar hakkında gerekli her türlü işlem yapılacaktır" denildi.

(CHT-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title