Haberler

Türk Telekom - Bneı Hasharon Maçı Başlayamadı

Basketbolda Avrupa Kupası (D) Grubu'ndaki Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon Takımı Arasında Oynanan Maç Olaylar Nedeniyle Başlayamadı.

Basketbolda Avrupa Kupası (D) Grubu'ndaki Türk Telekom ile İsrail'in Bnei Hasharon takımı arasında oynanan maç olaylar nedeniyle başlayamadı.

Karşılaşmanın başlamasına yarım saat kala, salonda bulunan seyirciler, İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Ayrıca salonda Hasharon takımının oyuncu listesi okunurken saha içine ayakkabı fırlatması da dikkati çekti.

Bu arada, protestolarını artıran ve sahaya yabancı maddeler atmaya başlayan grup ile polis arasında yaşanan kargaşa sırasında, Bnei Hasharon takımı oyuncuları ve teknik kadrosu, soyunma odasına gitti.

Protestoların devam etmesi, salon dışında da yaklaşık 3 bin kişilik grubun bulunması nedeniyle hakemlerin, maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Maçın oynanacağı salonda olay çıkaran grup, salonu terk etmeyerek oturma eylemine devam ediyor.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title