Haberler

Türk Telekom Basketbolun Unutulmaz Anını Seçiyor

Türk Telekom, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği İşbirliği ile Düzenlenecek Yarışmada, Bu Sezonunun En Unutulmaz Anını Yakalayan Foto Muhabirine 5 Bin YTL Tutarında Verilecek.

Türk Telekom, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği işbirliği ile düzenlenecek yarışmada, bu sezonunun en unutulmaz anını yakalayan foto muhabirine 5 bin YTL tutarında verilecek.

Eğitim ve spor alanında çok sayıda önemli sosyal sorumluluk projesine imza atan Türkiye’nin telekomünikasyon devi Türk Telekom, spor bilincini ve sevgisini artırmaya yönelik çabalarına hızla devam ediyor. Türkiye’nin her köşesine yayılmış spor kulüpleriyle farklı branşlarda gençlere spor yapma imkanı sağlayan Türk Telekom, spor yatırımlarıyla tesis yapım ve onarımı, Milli Takımlarımız'ın ve başarılı sporcuların desteklenmesi gibi alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Gençlere ve toplumun her kesimine spor sevgisini aşılamayı hedefleyen Türk Telekom, bu çerçevede büyük katkısı bulunan spor basınının emeklerini değerlendirmek ve foto muhabirlerinin eserlerini tanıtmak amacıyla bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Türk Telekom’un önderliğinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği işbirliği ile organize edilen yarışmada 2007-2008 sezonunda çekilmiş basketbol fotoğrafları yarışacak. 2007-2008 sezonunda Basketbol Milli takımlarının ve kulüplerin Euroleaque ve Ulebcup, OPEL Türkiye Kupası, BEKO Basketbol Ligi ile play-off maçlarında çekilmiş fotoğraflarının katılacağı yarışmada jürinin belirleyeceği eserler, gerek ödül töreninde, gerekse spor salonlarında açılacak sergilerle basketbol severlere tanıtılacak. Gazete ve dergilerde görev yapan veya bağımsız olarak görev yapan tüm foto muhabirlerinin katılabileceği yarışmada birinci olan eser 5 bin, ikinci olan 4 bin ve üçüncü olan eser ise 3 bin YTL para ödülüne hak kazanacak. Ayrıca yarışmada Özel Ödül olarak Türk Telekom Basketbol Takımı ile ilgili çekilen ve yayınlanan en güzel fotoğrafa da 3 bin YTL ödül verilecek. Yarışma jürisinde Türk sporunun önderlerinden TMOK Üyesi ve aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Erdener, TSYD Başkanı Esat Yılmaer, TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, TSYD Ankara Şube Başkanı Uğur Tenekecioğlu ile Fotoğraf Sanatının önde gelen ismi Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. İbrahim Demirel, Foto Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arif Akdoğan ve Türk Telekom Spor Yatırımları Proje Direktörü ve Türk Telekomspor Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Eroğlu yer alacak. TSYD Başkanı Esat Yılmaer, basın mensuplarına ve Türk Sporuna verdiği desteklerden dolayı Türk Telekom’a teşekkür ederek, yarışmanın sporseverlere güzel eserleri görme imkanı sunacağını belirtti.

Foto muhabirleri ve basın mensupları yarışmaya 25 Haziran 2008 tarihine kadar katılabilecek. Yarışma sonuçları 1 Temmuz 2008 tarihinde açıklanacak. Dereceye giren eserler açıklandıktan sonra ilk elli eserle birlikte çeşitli spor merkezlerinde düzenlenecek sergilerle sporseverlere ve kamu oyuna gösterilecek. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.turktelekomspor.com.tr adresinden ulaşılabilir.

(EY) 24.04.2008 18:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title