Haberler

    Türk Telekom Arena Koridorları Fena Karıştı!

    Galatasaray ve İstanbul Başakşehir karşılaşmasının sonunda soyunma odalarına giden iki takım futbolcuları ve teknik heyeti arasında büyük bir tartışma çıktı.

    Mücadelenin son dakikalarına doğru Galatasaray sağ kanattan taç atışı kullanacağı esnada Başakşehir'den yardımcı antrenör Erol Bulut sahaya ikinci topu bırakınca, Aurelien Chedjou hızla o noktaya koşarak meşin yuvarlağı dışarı tekmeledi ve genç antrenör ile sözlü tartışma yaşadı. Bir anda olay alevlenirken, sarı kırmızılı yedek kulübesinin de bölgeye doğru akın etmesi ortamı bir hayli gerdi. Olayları dışarıdan sakin bir şekilde izleyen orta hakem, ortalık yatışınca Kamerunlu savunmacıyı sarı kartla cezalandırdı.

    Ancak olaylar son düdükle birlikte tekrar alevlendi. Fanatik'in haberine göre iki takım teknik ekibi ve futbolcuları soyunma odasına giderken ortalık bir anda yine karıştı. Koridorlarda polis güçleri ve güvenlikler gerilimi önlemek için büyük mücadele verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türk Telekom Arena Galatasaray Başakşehir İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title