Haberler

Türk Telekom, Alba Berlin Engelini de Geçti

Türk Telekom, Basketbol Uleb Cup A Grubu'nda Oynadığı Dördüncü Maçta Almanya'nın Alba Berlin Takımını 82-71 Mağlup Ederek, Gruptaki Üçüncü Galibiyetini Aldı. Türk Telekom, Bu Galibiyetle Gruptan Çıkma Yolunda Büyük Bir Avantaj Elde Etti.

Türk Telekom, Basketbol ULEB Cup A Grubu'nda oynadığı dördüncü maçta Almanya'nın Alba Berlin takımını 82-71 mağlup ederek, gruptaki üçüncü galibiyetini aldı. Türk Telekom, bu galibiyetle gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Karşılaşmanın bitimiyle büyük sevinç yaşayan basketbolcular, mutluluklarını kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarıyla paylaştı. Türk Telekom Antrenörü Ercüment Sunter, grubu ilk sırada bitirmek istediklerini belirterek, "Çok önemli bir maçtı. İlk devre iyi oynadık, ama basit sayılar yiyince farkı daha fazla açamadık. Üçüncü periyoda savunma olarak kötü başladık ve fark kapandı. Dördüncü periyotta ise yaptığımız savunma ile bunu telafi ettik. Çok kısa aralıklarla zorlu rakiplerle oynuyoruz. Takım

olarak herkes elinden geleni yapıyor. Bundan çok memnunum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj oldu. İspanyol Badalona'dan 1 maç gerideyiz, ama onların zor maçları var. Gruptan birinci olarak çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Sunter, kendilerini destekleyen seyircilere de teşekkkür ederek, "Seyircilerimiz bizim itici gücümüz. Bize destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Salonun tamamen dolması durumunda daha iyi oynayacağımıza inanıyorum. Bütün başkentli sporseverleri maçlarımıza davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Basketbol Şubesi Sorumlusu Ersin Eroğlu ise, gruptan çıkma adına önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "ULEB Cup'un en zorlu gruplarından birisindeyiz. Türk Telekom, bugün adına yakışır bir basket oynadı. Gruptan çıkmak adına çok önemli bir galibiyet aldık. Ankara'ya mutlaka bir kupa getirmeyi hedefliyoruz ve bu hedefe doğru ilerliyoruz" dedi.

Mavi-beyazlı oyuncular Mutlu Akpınar ve Tutku Açık, Alba Berlin'i yenerek grupdan çıkma yolunda büyük avantaj elde ettiklerini söyleyerek, bundan sonraki maçlarda da en iyi şekilde mücadele ederek grubu ilk sırada tamamlamaya çalışacaklarını ifade etti.

(EKO-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title