Haberler

Türk Telekom 10 Bin 620 Öğrenciye Okul İmkanı Sağlayacak

Türk Telekom, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı ile İmzaladığı Protokol Kapsamında 10 Bin 620 Öğrenciye Okul İmkanı Sağlamak İçin Harekete Geçti.

Türk Telekom, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında 10 bin 620 öğrenciye okul imkanı sağlamak için harekete geçti.

Türk Telekom, Eğitime Tam Destek Kampanyası'nın ikinci adımını ana sponsoru olduğu Eğitek 2007 Fuarı'nda duyurdu.

Türk Telekom, geçen yıl 100 milyon YTL vererek başlattığı Eğitime Tam Destek Kampanyası'na 100 milyon YTL'lik yeni bir destek verecek. Bu destekle 2007 yılında 21 ilde 21 eğitim kurumu ve yıl sonuna kadar 20 bin 280 öğrencinin faydalanabileceği derslikler hayata geçirilecek.

Türk Telekom 8 normal lise, bir Açık Öğretim Lisesi, bir Sosyal Bilimler Lisesi ve bir Anadolu Lisesi gerçekleştirmiş olacak. Bunun yanında Türk Telekom 5 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, 2 İlköğretim Okulu, bir spor salonu, bir lojman ve bir öğretmen evi yaptıracak.

Eğitek 2007 Fuarı'nda bir konuşma yapan Türk Telekom Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany, Türk Telekom olarak Türkiye'nin eğitim sistemi ve gençleri için her tür yardım ve desteğe hazır oldukları söyledi.

2006'da 35 okul, 6 pansiyon, 2 çok amaçlı salon, 1 atölye ve 1 adet spor salonu açılması çalışmalarını başlatan Türk Telekom, geçtiğimiz günlerde İstanbul, Malatya ve İzmir'de öğretim kurumları açmıştı.

(FÖ-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title