Haberler

Türk Teknik Direktörler Asya Kıtasında Başarılı Olabilir!

Güncelleme:

Deneyimli Arap Futbol Adamı 'Bülent Hoca Katar da zaten kendini kanıtlamış bir isim olarak başarılı bir grafik sergiliyor, Bülent Uygun ismi bu şekilde Katar da Türk Teknik Direktörlerin önünü açıyor.

Arap Futbolunun önde gelen isimlerinden olan Anas Ammo, tam bir Türkiye hayranı. Türk Futbolunu yakından ilgilendiren birçok projede de aktif olarak yer alan Ammo, son günlerde gündem olan Asya Kupası maçlarında karşı karşıya gelen iki türk teknik direktör Bülent Uygun ve Ertuğrul Sağlam ilgili olarak basına açıklamalarda bulundu.

Uygun'un aksine Ertuğrul Sağlam şuana kadar maalesef ne İran Liginde ne de Asya Kupasında istenen arzu edilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Sağlam'ın performansı Türk hocalar için sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum çünkü İran Liginde ve İran Milli Takımında uzun süre görev yapan ve efsaneleşen Engin Fırat isminden dolayı, Pers Liglerinde Türk Teknik Direktörlere büyük sempati duyuluyor. Yani İran Liglerinde de Türk Teknik Direktörlere kapılar sonuna kadar açık. Türk Teknik Adamların yakın ve uzak doğu ya açılmaları gerekiyor. Bunun için tabi ki yabancı dil bilmeleri ve uluslararası futbol kamuoyunu yakından takip etmeleri gerekiyor. Bu konuda kendini geliştirebilen adam sayısı bir elin parmakları geçmiyor. Bana sanki yeni nesil Türk Teknik Direktörler bunu başarabilecek gibi geliyor. Örnek vermek gerekirse Sebahattin Tekin , Türkiye de çok üst düzeyde takım çalıştırmasa da geleceği parlak isimler arasında başı çekiyor. Tekin ve diğer teknik direktörleri yakında bir Asya Takımının başında görürüz diye düşünüyorum."

Ammo "Aslında Türk Basketbolun başarılarına baksalar yolları daha kısa olur. Türkiye de uluslararası basketbolunun marka ismi Faik Ersoy çok büyük işler yapıyor. Türk sporu ve Yakın Doğu Sporu arasında resmen bir köprü oldu. Onun gibi Spor Adamlarına Türk Futbolunda da ihtiyacı var." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Uygun Türkiye İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title