Haberler

Türk sporunda yılın en çok konuşulanı Beşiktaş Futbol Takımı oldu

Güncelleme:

Sosyal medya platformu Twitter'da bu yıl sporda en çok konuşulan Beşiktaş Futbol Takımı oldu.

Twitter, Türkiye'de spor kategorisinde yılın en çok konuşulan isimleri, etiketleri, tweetleri ve takımlarını açıkladı.

Bu verilere göre 22 milyon tweet ile hakkında en çok etkileşim alan takım, Süper Lig şampiyonu Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlıları 21 milyon tweet ile Galatasaray takip etti.

THY Avrupa Ligi'nde ve ING Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes ise hakkında en çok tweet atılan ilk 10 takım arasında yer alan tek basketbol takımı olarak dikkati çekti.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılarak Paris Saint-Germain'e geçmesi de Türkiye gündeminde yılın en çok konuşulan gelişmesi sıralamasında zirveye yerleşti. Bu transfer, Messi'yi 2021'de Türkiye'de ve dünyada en çok konuşulan futbolcu ve sporcu yaptı.

Ünlü yazar Paulo Coelho'nun "Okçu'nun yolu" kitabını olimpiyat şampiyonu milli sporcu Mete Gazoz'a adadığını açıkladığı tweet de bu yılın yıldızları arasına girdi.

Olimpiyatlar gündem oluşturdu

Dünyada hakkında en çok tweet atılan spor etkinliği, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları oldu.

Futbolda ise 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki İtalya-İngiltere finali uzak ara ile Twitter'daki en büyük etkileşim alan futbol etkinliği olarak ön plana çıktı.

Mercedes AMG F1 takımı da motor sporlarında Twitter'da hakkında en çok sohbet edilen yarış takımı unvanını aldı.

Mesut Özil heyecanı sosyal medyada yaşandı

Türkiye'de spor hakkında en çok etkileşim alan tweetlere bakıldığında ise ilk sırada Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi öncesi resmi hesaptan yapılan paylaşım görüldü.

Bu tweeti ise Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan tweet takip etti.

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Türkiye Twitter Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title