Haberler

Türk Siyasetinde Bir Dönem Kapandı: Kamer Genç Yeni Dönemde Yok

Güncelleme:

Rahatsızlığından dolayı bir süredir Amerika'da Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in adaylık başvurusunun CHP tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Haberler.com / Olgun KızıltepeCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün akşam saatlerinde toplanan Parti Meclisi 2015 Genel Seçimleri milletvekili listesini kesinleştirdi. Mart ayında adaylık başvurusunda bulunan Kamer Genç'in başvurusu CHP tarafından kabul edilmedi.

LİSTEDE YER ALMAYAN İSİMLER

Kılıçdaroğlu'nun listesinde, kontenjandan aday olan İstanbul Milletvekilleri Faik Tunay, Müslüm Sarı, Aydın Ayaydın, Ali Özgündüz, Umut Oran, Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, Ali Demirçalı, Refik Eryılmaz, Ayşe Eser Danışoğlu, Hüseyin Aygün, Kamer Genç, Sabahat Akkiraz'ın da aralarında bulunduğu 82 milletvekili yer almadı.

TÜRK SİYASETİNDE BİR DÖNEM KAPANIYOR

CHP'de liste dışında kalan isimler arasında en dikkat çeken isimlerin başında Tunceli Milletvekili Kamer Genç geliyor. 6 dönemdir milletvekilliği yapan Kamer Genç, 7 Haziran seçimleri için CHP'den adaylık başvurusu yaptı ancak kabul edilmedi.


Kamer Genç, adaylık başvurusunda bulunduğunu Twitter hesabından açıklamıştı

TEDAVİ SÜRECİ UZADI

Zaman zaman TBMM'e iktidar partisi hakkında yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Kamer Genç, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Amerika'da tedavi görüyor. Tunceli'de önemli bir nüfuzu olan Genç'in seçim çalışmalarına katılamayacağından dolayı aday listesinde isminin yer almadığı konuşuluyor.


Amerika'da tedavi süreci devam eden Kamer Genç'in son fotoğrafı...

ASİSTANI: DURUMU İYİYE GİDİYOR

Konuyla ilgili Haberler.com'a açıklamada bulunan Kamer Genç'in asistanı, "Kamer Bey şu an Amerika'da. Tedavi süreci devam ediyor. Doktorları durumunun iyiye gittiği yönünde rapor verdi. Kendisi mayıs ayında Türkiye'ye dönmeyi planlıyor. Aday listesiyle ilgili bilgimiz yok. Biz de gelişmeleri basından takip ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Kemal Kılıçdaroğlu Kızıltepe Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (146)

zzzzzzzmobilWeb@haberler.com:

hadi ya ak parti için büyük kayıp yazık oldu

63
5
yanıtYanıtla
UYMLU:

AMERİKA DÜŞMANI. . AMERİKADA. . BUYURUN. .

36
13
yanıtYanıtla
VATANDASmobilWeb@haberler.com:

GEBERSIN TÜRKIYE BIR PISLIKTEN DAHA KURTULMUS OLUR.

29
17
yanıtYanıtla
metxmobilWeb@haberler.com:

Oh be dunya varmíş turkiye bir beladan kurtuldu ve Bizde birdaha o sevimsiz suratí görmeyiz

31
14
yanıtYanıtla
DERGO34:

İYI İNSAN OLABİLİR AMA TUNCELİ HALKINA 40 YILLIK VEKILLIK YAPAN KİŞİ ORAYA NE YAPI BİR ÇİVİ ÇAKMIŞMI FABRIKA YOL YAPTIRMIŞMI DÜŞÜNÜN . . . . . . KAÇ YILINI ÇALMIŞŞŞ OKADAR KÜLTÜRLÜ İNSANLAR VARKEN YAZIK OLMUŞŞŞ

37
6
yanıtYanıtla
bartınlımobilWeb@haberler.com:

Seni unutmayacağız yiğit insan.sözün özünü söylediğin için sevmediler seni.

24
18
yanıtYanıtla
0034..:

0034. . Tunceliye laf söyleyen gerizekalılar beş para etmeyen haysiyetsiz insanlar. tunceli türkiyenin yüz karasımı yoksa yüz akımı. Chp mv çıkartıyorlar suçlu oluyorlar. ülkede en iyi vergi veren il oluyor suçlu oluyorlar eğitim de türkiye birincisi oluyorlar suçlu oluyorlar kadınların en özgür il olduğu il yıne karalayıcı laflar. . saymakla bitmeyen güzel şeyler var ama çekemiyorsunuz. utanın be biraz dürüst olun kendinize bakın

30
11
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

sonunda gereksiz bir şahıstan kurtuldu meclis

31
10
yanıtYanıtla
adsizmobilWeb@haberler.com:

Vekillik neyine gitsin davar gutsun cicek sulasin ismi yok

31
8
yanıtYanıtla
ke mal1:

Faydasız, tam bir chp li idi.

16
21
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title