Haberler
Güncelleme:

Fransız basınından SİHA'lara büyük övgü: Oyunun kurallarını değiştiriyorlar

Türkiye'nin ürettiği yerli ve milli silahlı insansız hava araçlarına Fransız haber ajansı AFP tarafından övgüler dizildi. AFP, PKK'ya karşı da kullanılan SİHA'lar için, "Oyunun kurallarını değiştiriyorlar, operasyonlarda ezber bozuyorlar" ifadeleri kullanıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

gokhan:

turkiye heryerde dayima hazir masallah

56
5
yanıtYanıtla
Ayhan ....:

Dayın kim? Önce Türkçe öğrenin. Sonra Türküm deyin.

yanıt12
yanıt29
ALBATROSS:

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ??????????????????????

46
6
yanıtYanıtla
FANİ:

Senin türk olma ihtimalin yüzde sekiz. Ama yetimhane de büyümüş olma ya da babasız ya da soyu bilmiyor olman yüzde doksan iki. İstatistik okuyorum. Mafya maganda serseri olma ihtimali yüzde yüz

yanıt0
yanıt2
Erkan Yeşilöz:

Biz birlik olduktan sonra ve aramızdaki vatan hainleri temizlendikten sonra kimse önümüzde duramaz

40
3
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ama bana vatan hainliğinin bir tanımını yapar mısın?

yanıt9
yanıt7
SMMM:

VATAN HAİNLİĞİNİN TANIMI: MECLİS AÇILIŞINA KATILMAMAK, AZERBAYCANI DESTEKLEMEMEK. BUNLARLA KOL KOLA SEÇİME GİRMEK

yanıt2
yanıt0
Soydaş:

Ne mutlu türküüüüm diyene????????Ya sevvya terket????????Cnm ülkem sana can feda

15
3
yanıtYanıtla
Batlamiyus:

Daha yeni basliyoz...

13
1
yanıtYanıtla
ermn:

Hala birileri ince fikir olsun diye ronaldonun resmine Nutuk kitabını montajlayıp twitterden paylaşıyor. Sözde Atatürkçüler montajla iş yapıyor, onlara göre Atatürk düşmanları yaptıkları sihalarla ermeni avlayıp vatan savunuyor. Suriyede, Libyada, Azerbaycanda bedel ödüyor. Şimdi kim daha çok Atatürkü savunmuş oluyor anlayamadık. . .

13
1
yanıtYanıtla
ahmet:

yerli silahlar ile alay edenler acaba utanıyormu. bayraktar ailesi için cumhurbaşkanı sayesinde bu seviyeye geldiler diyenler utanıyormu acaba. doğu türkistan üzerinden hükümeti vurmaya çalışan sahte Türk milliyetçileri bundan on sene önce aynı savaş olsa Türkiye bu kadar rahat destek verebilirmi idi diye düşündülermi acaba. demekki her şeyin bir vakti var, o halde çine vuracağımız gününde vakti daha gelmemiş demektir. inşaallah çok gecikmeden o günleride görürüz. o zamanda utanmaz bunlar.

9
0
yanıtYanıtla
mediha:

hiçbir zaman utanmayacaklar çünkü o duygu yok onlarda. boş kafa. Atatürk diye tutturmuşlar bir baksalar geçmişlerine Atatürkten sonra ülkelerine ne kazandırmışlar. Hiç birşey tutunacak hiç bir dalları yok ama Atatürkü bahane edip ortalığı bozmaya çalışıyorlar.

yanıt0
yanıt0
mehmet:

sihalar demekki fazla sesli, sessiz olmalıki düşman duyup kaçamasın, yada çok daha yüksekten saldırmalıki ruhları duymasın. . . .

9
0
yanıtYanıtla
ali:

la tahzen innallahe meana.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title