Haberler

Türk Sanat Müziğinin Sevilen İsmi Ahmet Özhan Şile'de Konser Verdi

Şile Bezi Şenliklerinde Pop Müzik Sanatçısı Funda Arar ile Sahne Alan Ahmet Özhan, Ramazan Ayı Nedeni ile Şile Belediyesi'nin Düzenlediği 3. Ramazan Etkinliklerinde Konser Verdi. Semazenlerin Eşlik Ettiği Ahmet Özhan, Şilelilerden Büyük Alkış Aldı. Konser Sonrasında Soruları Yanıtlayan Ahmet Özha...

Şile Bezi şenliklerinde pop müzik sanatçısı Funda Arar ile sahne alan Ahmet Özhan, Ramazan ayı nedeni ile Şile Belediyesi`nin düzenlediği 3. Ramazan etkinliklerinde konser verdi.

Semazenlerin eşlik ettiği Ahmet Özhan, Şilelilerden büyük alkış aldı. Konser sonrasında soruları yanıtlayan Ahmet Özhan, Türk musikisinin son günlerde yavaş yavaş zedelendiğini, bunun nedenini tamamen müziğe bağlamanın yanlış olduğunu dile getirdi. Özhan, ¨Bu kayıp için kültür erozyonu, sosyolojik yapı, eğitim, ekonomi gibi birçok neden sıralamak mümkün ama dünün güzelini aramak bence yanlış. Önemli olan bugünün güzelini aramak¨ dedi.

Televizyon kanallarında Türk Sanat Müziği programlarının azlığına dikkat çeken Özhan, ¨Türk Sanat Müziği solisti diye ortaya koydukları sanatçıların Türk Musikisi ile hiç alakası yok. Ama Türk Sanat Müziği solisti olarak anons ediliyorlar, büyük bir kavram kargaşası yaşanıyor¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title