Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Çaycuma ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü, törenle kutlandı.

Çaycuma ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü, törenle kutlandı.

Törende İlçe Emniyet Müdürü Vekili Komiser Yardımcısı Nahit Gonca, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Gonca, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Türk Polis Teşkilatının görevi gereği çağın teknolojisini kullanarak sürekli kendisini yenilediğini, hukuk kuralları içerisinde mesai kavramını gözetmeksizin canı pahasına en verimli şekilde görevini yapmaya devam ettiğini ifade eden Gonca, şöyle konuştu:

"Suçların giderek arttığı, çeşitli suç işleme vasıtalarının geliştiği günümüzde, polisin suçları önlemede halk desteği olmadan başarılı olabileceğini düşünmek mümkün değildir. Bu duygu ve düşünceler ile Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle toplum destekli polislik hizmetleriyle yeni projeler üreterek daha etkin hale getirmeyi hedefliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title