Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıl Dönümü

BBP Gümüşhane İl başkanı Taşkın: "Emniyet teşkilatımız şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir"

BBP Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, emniyet teşkilatının şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğini bildirdi.

Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, polis teşkilatının toplumun huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalıştığını belirtti.

Tüm emniyet mensuplarının 169. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:

"Ülkemizin ve ilimizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum. Emniyet teşkilatımız şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir." - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title