Haberler

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü

Bitlis’in Güroymak ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personelleri, Polis Haftası nedeniyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. İlçedeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. İlçe Emniyet Müdür Vekili Erbil Başar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Erbil Başar'ı makamında ziyaret ederek, polis teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Polislerin bir taraftan halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi asli görevini yürütürken, diğer taraftan da sosyal sorumluluk anlayışı ile önemli projelere imza attığını belirten Alibeyoğlu, "Vatandaş ile devlet arasında köprü kuran, bu vatan coğrafyasında milletimizin huzurunun ve güvenliğinin sağlanması için özverili bir şekilde gece gündüz çalışan Türk polisi, görevlerini gelecekte de başarılı bir şekilde sürdürecektir. Bu vesile ile milletinin huzur ve güvenliği için şehit ve gazi olan polislerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm emniyet teşkilatı mensuplarının Polis Haftası'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Polis Haftası Güroymak Bitlis Erbil Politika Güncel Haberler

title