Haberler

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Polat, mesajında, Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Polis teşkilatının huzur ve güvenliği sağlarken gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirten Polat, şöyle devam etti:

"Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, görevini her zaman fedakarca yaptı, gerektiğinde canını vererek, görevlerini yerine getirdi. Bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazandı. Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren polis teşkilatımızla gurur duymaktayız."

Emniyet Teşkilatının, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermeye devam ettiğini aktaran Polat, "Polis teşkilatının çok değerli mensupları, vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakarlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz huzur ve güven için çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazandı. Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakarca hizmet veren emniyet teşkilatımızla gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Uğur Polat Yeşilyurt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title