Haberler

Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Adıyaman ile Gölbaşı ve Besni ilçelerinde etkinlik düzenlendi.

Valilik bahçesinde düzenlenen törende İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, tören mangasını selamladıktan sonra Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Salmaner, tüm personeli tebrik etti.

Programda şiirler okundu, ayrıca şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Polis üniforması giyerek törene katılan ana okulu öğrencileri tek bir ağızdan polis teşkilatının kuruluşunu kutladı.

Programda konuşan Salmaner, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ve şerefli bir maziye sahip olan teşkilatın, sadece Türkiye'de değil bölgesinde ve dünyadaki saygın yerini aldığını söyledi.

Programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Jandarma Albay İbrahim Koyuer, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Talha Gönüllü, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum müdürleri, aileler ve çocuklar katıldı.

Gölbaşı

Gölbaşı ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk büstüne çelenk konuldu.

Konuşmalardan önce Komiser Abdullah Yıldırım ile öğrenciler şiir okudu.

Gölbaşı İlçe Emniyet amiri Fahri Ünal, yaptığı konuşmada, trafikten asayişe, kaçakçılıktan terörle mücadeleye, toplum destekli polislikten idari faaliyetlere kadar çok geniş bir yelpazede vatandaşlara hizmet veren bu şerefli teşkilatın mensupları olarak, kuruluşlarının 171.yılını kutladıklarını söyledi.

Kaymakam Murat Zadeleroğlu da Türk polis Teşkilatının 171.yılını kutladı.

Konuşmaların ardından resim, müzik ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Daha sonra ise İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

- Besni

Besni ilçesinde Emniyet Teşkilatının 171. Kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, programda yaptığı konuşmada, ülkenin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için polis teşkilatının var gücüyle çalıştığını ifade etti.

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından programa katılanlara ikramda bulunulduktan sonra program erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Besni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title