Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Şeyhadil Mezarlığı'ndaki şehitlikte düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Duaların okunmasının ardından şehitlerin mezarlarına karanfil bırakıldı.

Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, "Eğer bizler bugün şu coğrafyada ayaktaysak, bayrağımız dalgalanıyor ve ezanlar okunuyorsa, buradaki şehitlerimizin yüzü suyu hürmetinedir. Allah onlardan razı olsun ve onların şefaatine de bizleri nail eylesin." dedi.

Şehitler tepesinin boş kalmadığını belirten İnci, şunları kaydetti:

"Tüm alanlarda olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da Türk Polis Teşkilatı başarıdan başarıya gitmektedir. Şehrimiz huzur şehridir. Bunun da devamını inşallah bu kadrodaki arkadaşlarımızla birlikte devam ettireceğiz. Güzel bir ahenkli çalışmamız var. Türkiye'nin sayılı huzur şehirlerinden bir tanesiyiz."

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyan vatandaşlara teşekkür eden İnci, "Mümkün mertebe daha dikkatli olalım ve kurallara daha çok uyalım. Bizim vatandaşlardan isteğimiz, evde kalmalarıdır. Evde hayat vardır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title