Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yıl dönümü

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Nayir mesajında, aziz milletin huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs geren, hukukun üstünlüğü ilkesiyle adaletli ve tarafsız olarak hizmet eden Türk Polis Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümünde polislerin duygu ve heyecanını paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Polis teşkilatının, kanunların kendilerine verdiği görevi yerine getirirken gücünü milletten aldığının bilincinde, maddi güçten ziyade genel kabule dayalı, içinde bulunduğu toplumla bütünleşmeye açık bir görev anlayışıyla hareket ettiğine işaret eden Nayir, "Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yılını ve ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademdeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyorum." ifadesini kullandı.

Vali Nayir, görevleri başında şehit olan kahraman polislere Allah'tan rahmet dileyerek, gazilere şükranlarını sunduğunu, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatı ve ailelerine sağlık, başarı, mutluluk ve esenlikler dilediğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
title