Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve emekli emniyet mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Polisevi'nde gerçekleştirilen yemekte konuşan Öztürk, 18 Mart'ta göreve başladığını anımsatarak, ilk kez böyle bir yemek organizasyonuna katıldığını söyledi.

Öztürk, bundan sonraki süreçte de belli aralıklarla şehit yakınları, gaziler ve emekli emniyet mensupları ile bir araya geleceklerini kaydederek, "Biz kocaman bir ailenin mensuplarıyız. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetler var. O emanetlere sonuna kadar sahip çıkacağımıza söz verdik. O sözü yerine getirmeye gayret edeceğiz.. Gazilerimiz bizim huzur ve refah içeriside yaşamamız için bedenlerini feda ettiler. Onların da tüm ihtiyaçlarını karşılayacağımıza, iyi ve kötü günlerinde beraber olacağımıza söz verdik. Onlara da bu sözümüzü yerine getireceğiz" dedi.

Yemeğe Giresun Vali Vekili Bekir Ergök, Girsun Jandarma Komutanı Selahattin Acara, Giresun Müftüsü Muhittin Oral, emniyet müdürlüğü yetkilileri katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Yerel Haberler

title