Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

İl Emniyet Müdürü Uluayak, Vali Şahin'i ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Vali Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, misafirlerini makamında ağırlayan Şahin, "169. yılını kutlayan emniyet teşkilatımızın 10 Nisan Polis Günü'nü ve Polis Haftası'nı kutluyorum. Sizlerin şahsında tüm görevli arkadaşlarımıza ve polis teşkilatına başarılar diliyorum. Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir görev, aileleri ile mutlu bir hayat diliyorum" ifadesini kullandı.

Emniyet teşkilatının son yıllarda büyük mesafeler kat ettiğini, büyük seviyeler aldığını belirten Şahin, Türkiye'nin artık çokça tartışılan bir kurumu olmaktan çıkıp, gerçekten vatandaşın güvenle takip ettiği ve çok rahat gidip geldiği kurum haline dönüştüğünü aktardı.

Uluayak da emniyet teşkilatının yaklaşık 265 bin personele sahip, 125 ülkeye eğitim veren, her yıl personelinin 3'te 2'sini hizmet içi eğitimden geçiren Türkiye'nin yegane kuruluşlarından biri olduğunu anlattı.

Bu görevde ve emniyet teşkilatında olmaktan gurur duyduklarını belirten Uluayak, "Hem ülkemizin huzur ve güvenliği için hem de Malatyamızın huzur ve güvenliği için bundan sonra da aynı kararlılıkla Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin ilkeleri ışığında emniyet teşkilatının, kaynağını mevzuattan ve kanunlardan alan görev çerçevesi içerisinde, görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Ziyarete, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Nalçacı, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı ve Müdür Yardımcısı Tarık Gelgiç, emniyet personeli ile okul öğrencilerini temsilen polis memurları ve öğrenciler katıldı. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Polis Haftası Vasip Şahin Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title