Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kurulu Yıldönüü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Tören sonrasında Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri şehir merkezinde yürüyüş yaptı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Emniyet Mensupları ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldılar.

Törende Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürlüğü, Polis Meslek Yüksekokulu ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Vakfı'nın çelenkleri sunuldu. 2. Ordu Bölge Bandosu'nun eşliğinde saygı duruşu yapılarak, İstiklal Marşı okundu.

Törende Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın kutlama mesajı da okundu. Kılıçlar mesajında, "Kıymetli meslektaşlarım, Türk Emniyet Teşkilatı 169 yılın birikimi, sizlerin üstün vazife bilinci ve disipliniyle bundan sonrada devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde olmaya devam edecektir. Değerli meslektaşlarım, bu vesile ile hepinizin 10 Nisan Polis Gününüzü kutlar görevinizde başarılar dilerim" ifadelerini kaydetti.

Tören Malatya Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin tören yürüyüşü ile sona erdi. Törenden sonra Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kışla Caddesi'nden Eski Belediye Binası Meydanı'na kadar kendi bando takımları eşliğinde yürüyüş yaptılar. Yürüyüş esnasında Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı kaldırımda duran vatandaşlara karanfil hediye ettiler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kılıçlar Malatya Yerel Haberler

title