Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü Lapseki ve Gelibolu'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü Lapseki ve Gelibolu'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Lapseki'deki törende, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı ile beraberindeki heyet, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, görevli polis memurlarınca törene katılanlara ikramda bulunuldu.

Törene, Kaymakam Fahri Meral, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İbrahim Çoban, Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ile davetliler katıldı.

-GELİBolu'DAKİ TÖREN-

Gelibolu'da, İskele Meydanı'nda da Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üstün, törende yaptığı konuşmada, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanmasında büyük bir cesaret, azim ve kararlılıkla çalışan Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümünü onur ve gururla kutladıklarını söyledi.

Üstün, "Sizlerin azim ve kararlılığı bizlere güç vermekte, vatandaşlarımızın bize güvenini her gün artırmaktadır. Sizlerden görevinizi yaparken, büyük önder Atatürk'ün söylediği gibi, bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar adil ve bir anne kadar şefkatli olmanızı bekliyorum" dedi.

Öte yandan, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, Gelibolu Atatürk Kız Meslek Lisesi Salonu'nda tiyatro sahnelendi.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title