Haberler

Türk Oyunu Tartarus, Tutkunlarıyla Buluşacak

Monster'ın desteğiyle güç kazanacak Türk oyunu Tartarus, yaz aylarında tutkunlarıyla buluşacak.

Oyun bilgisayarı markalarından Monster tarafından yapılan açıklamaya göre, Steam Greenlight'tan "Yeşil Işık" alan yerli yapımlardan biri de Monster'ın desteğiyle güç kazanan "FPS" kamera açılı aksiyon ve bulmaca oyunu Tartarus oldu.

Online oyun platformu Steam'in Greenlight mekanizması sayesinde dünyadaki oyun geliştiriciler, büyük oyun yayıncılarına ulaşmadan yalnızca Steam kullanıcılarından aldıkları oylar sonucunda, ortaya koydukları oyunları Steam'de yayınlatabilecek.

Monster, Steam'den "Yeşil Işık" alan Tartarus'un geliştirilme sürecine, yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlarıyla destek oldu. Hızlı donanım bileşenlerine sahip ve konforlu kullanım sunan bilgisayarlarıyla tanınan Monster, Tartarus'un geliştirilme sürecine katkısı sayesinde yapım, yaz aylarında tutkunlarıyla buluşacak.

Görselleri ve fizik algoritmasıyla dahil olduğu oyunları zenginleştiren "Unreal Engine 4" ile geliştirilen Tartarus, uzayda geçen birinci şahıs kamera açılı aksiyon ve bulmaca türü oyunlar arasında yer alıyor. Özellikle, bilim kurgu türü yapımlardan hoşlananların ilgisini çekebilecek oyun, 2230 yılında geçiyor.

Neptün gezegeninin yakınlarındayken teknik bir arıza yaşayan "MRS TARTARUS 220478" gemisinin mürettebatından Cooper'ın yönetileceği ve geri kalan mürettebatın kurtarılmaya çalışılacağı Tartarus, oluşturduğu atmosferle ikonik bilim kurgu filmlerindeki Retro havayı da anbean hissetmeyi sağlayacak.

Steam'in Greenlight sistemi, Abyss Gameworks'un Türkiye ve dünyada tanınır olması için mükemmel bir çözüm oluyor. Monster'ın desteğini alan Abyss Gameworks, oyunun Steam sayfasında yayınladığı tanıtım videosu ve ekran görüntüleriyle Tartarus'un dinamik ve yoğun atmosferini yansıtıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title