Haberler

Türk Ocaklarından Tekden Hastanesi'ne Ziyaret

Türk Ocakları Kayseri Şubesi Temsilcilerinden Oluşan Bir Grup, Tekden Hastanesi Tarafından Düzenlenen Sabah Kahvaltısına Katıldı.

Türk Ocakları Kayseri Şubesi temsilcilerinden oluşan bir grup, Tekden Hastanesi tarafından düzenlenen sabah kahvaltısına katıldı.

Tekden Hastanesi'nin davetlisi olarak sabah kahvaltısına katılan yaklaşık 60 kişilik Türk Ocağı Derneği üyesi, hastane yönetimi ile bir araya geldi. Bir selamlama konuşması yapan Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kemal Tekden, "Türk ocaklarının aydın temsilcilerini burada ağırlamaktan ötürü son derece mutluluk duyuyorum. Bu tür toplantıları dostlarımızla sohbet edip bir araya gelebilmek için yapıyoruz. Biz Kayseri sağlığından kendimizi mesul hissediyoruz" dedi.

Türk Ocakları Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Yuvalı ise her ayın 2. pazar günü bu tür toplantılar düzenlediklerini belirterek, "Bu günün en önemli sıkıntılarından biri sağlıksa diğeri eğitimdir. Ülkeyi birinci sırada ilgilendiren neslimizin eğitimi, doğruyu doğru olduğu için söyleyebilen nesillere ihtiyacımız var. Bunu yapamadığınız takdirde bu dünyada yoksunuz. Değerli eğitimcilerimize bu konuda önemli işler düşüyor'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Opr. Dr. Kemal Tekden, Abdulkadir Yuvalı'ya bir çiçek verdi.

(İA-YS-Y) 18.05.2008 12:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title