Haberler

'Türk Milli Takımında Oynamak İstiyorum'

Türk Vatandaşlığına Geçerek, 'Gökçek Vederson' Adını Alan Ankarasporlu Futbolcu, Hedefinin Türk Milli Takımı'nda Oynamak Olduğunu Söyledi

Türk vatandaşlığına geçerek, "Gökçek Vederson" adını alan Ankarasporlu futbolcu, hedefinin Türk Milli Takımı'nda oynamak olduğunu söyledi

Türk vatandaşı olmayı uzun süredir beklediğini ifade eden Vederson, "Bu isteğim gerçekleştiği için çok mutluyum. Türk insanını ve Türkiye'yi çok seviyorum. Bu ülkeye ilk geldiğim günden itibaren herkes bana karşı çok iyi ve saygılı davranıyor. Bu ülkede geçirdiğim zaman için herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Türk Milli Takımı'nda oynamayı hayal ettiğini belirten tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

"Brezilya Milli Takımı'na girebilmek çok zor bir olay. Ama hem Brezilya, hem de Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse, çok iyi düşünüp kararımı ancak o an verebilirim. Şu an için net bir cevap veremem. Türk Milli Takımı'nda oynamak benim hayalimdi. Türk vatandaşlığına geçerek de bu hayalin ilk adımını gerçekleştirmiş oldum. Eğer Türk Milli Takımı'na çağırılırsam kesinlikle giderim. Türkiye adına top koşturmayı çok istiyorum."

Türk Milli Takımı'nın sol kanadında çok değerli futbolcuların olduğunu da vurgulayan Vederson, "İbrahim Üzülmez ve Ergün Penbe, Türkiye'nin en büyük takımlarında oynayan değerli oyuncular. Kendilerine çok büyük saygı duyuyorum. Daha fazla çalıştığım takdirde Türk Milli Takımı'nın sol kanadında oynayabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Türk tarihine karşı ilgi duyduğunu da sözlerine ekleyen Gökçek Vederson, "Türk olduktan sonra, Türk tarihi ve Atatürk ile ilgili daha fazla araştırmalar ve çalışmalar yapacağım. Atatürk'ün Türkiye için ne kadar önemli bir insan olduğu bana hep anlatılıyordu. Gazetelerde ve dergilerde fotoğraflarını gördüm. Artık Atatürk'e daha fazla ilgi duyacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title