Haberler

Türk Medyasını Tiye Alan Skeç, Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'un Türk medyasını tiye aldığı skeç, sosyal medyayı ayağı kaldırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları skeci çok beğenirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise eleştiri yağmuruna tuttu.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan, Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show'da medyaya yönelik sert bir eleştiri yapıldı. Skeci izleyen sosyal medya kullanıcıları, konuyla ilgili çok sayıda yorum yaptı.

"DAHA MUTLU HABERLER YAPIN"

Dün akşam yayınlanan 192. Bölümde "Pozitif Toplantı" skeciyle gazetelere eleştiri getirildi. Bir gazetenin yazı işleri toplantısında, gazetenin genel yayın yönetmeni, gazetelerde karamsar haberler yerine, olaylara hep pozitif bakarak "Daha mutlu" haberler yapılması yönünde uyarılarda bulundu.

Türk Medyasını Tiye Alan Skeç, Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

"TÜRK MEDYASINA AYNA TUTMUŞ"

Haber başlıklarını 'olumlu' hale getirmeye çalışan yayın yönetmeni "Ekmeğe yüzde 20 zam geldi" haberine "Obeziteye tokat! Halkımız ekmek yiyemediği için yaza fit vücutlarıyla merhaba diyecek" başlığını atıyor; artan obezite oranları hakkındaki bir habere ise "Var ki yiyoruz" başlığını uygun görüyor. "İşsizlik oranı yüzde 10" haberine "Çalışma oranı yüzde 90" haber başlığını atan yayın yönetmeni, "Tonlarca limon çiftçinin elinde kaldı" haberine de "Çiftçi limonataya doyacak" dedi. Sosyal medya kullanıcıları da bu skece sessiz kalmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Gerçekten Türk medyasına ayna tutan bir skeç olmuş." yorumunu yaptı.

Türk Medyasını Tiye Alan Skeç, Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (32)

BİRİSİ:

a HABER Toplantısını anlatıyorlar zannettim.

17
4
yanıtYanıtla
can:

güldür güldür ekibi tebrik ederim cuk oturdu ali sunal babanin oglusun bütün ekibi seviyoruz

18
0
yanıtYanıtla
mahmut:

bkm işi azıtı

1
16
yanıtYanıtla
SİMYACI:

YARASI OLAN GOCUNSUN HATTA SİNİRDEN DELİRSİN

11
3
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA !:

İşte bu kişiler Türkiye''nin aynalarıdır . Olayları yansıtmak .

12
0
yanıtYanıtla
Hakan A.:

Güldür Güldür programında bir skeçte Türkiye''ye sürülen iki polis memuru ''Washingtondan buraya sürüldük'' demişti, kimse çıkıp da Türkiye''nin eyaleti mi ki bu ne saçmalık diye ses çıkarmamıştı. Bu skeçte birşey yok bence medya işine ne geliyorsa onu işine geldiği şekilde yansıtıyor, bu böyle, fazla laga lugaya gerek yok.

10
0
yanıtYanıtla
vay anasını sayın seyirciler...:

mükemmel. . . türk medyası işte ne olacaktı ki. . daha nasıl anlatılacaktı ki. . .

9
1
yanıtYanıtla
MÜDÜR:

CEVATLAR

0
9
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

valla ucundan bucağından yapmışlar yine korkularından, az bile ti ye almışlar.

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ee adamlar gerçeği yansıtmış kim bundan rahatsız olmuş bundan rahatsız olan yalancıdır başka bir açıklaması yok.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title