Haberler

    Türk Mankenle Estetik Cerrahın Kavgası Mahkemeye Taşındı

    ALMANYA'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'nde estetik ameliyatları yapan Dr. Murat Dağdelen, sosyal medya üzerinden takipçilerine güzellik sırları ve önerilerde bulunan ve ürün reklamı yapan 27 yaşındaki Medine K.'nın kendisinden şantajla 100 bin euro koparmak istediğini ileri sürerek dava açtı.

    ALMANYA'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti'nde estetik ameliyatları yapan Dr. Murat Dağdelen, sosyal medya üzerinden takipçilerine güzellik sırları ve önerilerde bulunan ve ürün reklamı yapan 27 yaşındaki Medine K.'nın kendisinden şantajla 100 bin euro koparmak istediğini ileri sürerek dava açtı.

    Düsseldorf Sulh Mahkemesi'nde ilk duruşmaya çıkan taraflar, karşılıklı olarak birbirlerini suçladı. Mahkemede ifade veren Medine K. "Bana yönelik suçlamaların tamamı yalan. Karnımdan biraz yağ çekene kadar onunla çok iyi yürüyen işbirliğimiz vardı. Ameliyat sonrası karın bölgem tamamen kas oldu. Ben bir kadınım" diyerek doktorun ameliyatla kendisine zarar verdiğini savundu. Medine K., yanlış ameliyat nedeniyle doktora ödediği ücreti talep ettiğini belirtti. "Ben ondan 5-6 bin euro para istedim. Fazla değil. Çünkü ameliyatta ben mağdur oldum" dedi.

    100 BİN EURO İSTEDİ

    Medine K.'yı suçlayan cerrah Dağdelen ise şu iddiada bulundu:

    "(Medine K.) İki cengaver ile muayenemi bastı. Sadece ikimizin olduğu bir ortamda bana 'Sen milyonlar kazanıyorsun. Benim haberlerim sayesinde bu kadar para kazanıyorsun' dedi. Bu yüzden benim ona sözde yanlış olan ameliyat için 100 bin euro ödemem gerekiyormuş. Bana ödeme için iki gün süre tanıdı. Aksi taktirde sosyal medyada benim imajıma zarar verecekmiş. Ayrıca ameliyat sırasında ona tecavüz ettiğimi gerekçe göstererek beni polise şikayet edecekmiş. Korkuyorum."

    Dağdelen, hakkında üç ay sonra birçok haberler çıkınca dava açtığını söyledi. Duruşmada Medine K.'nın eşinin bir akrabası ve aynı zamanda Dr. Dağdelen'in arkadaşı olan bir tanık ifade verdi. Tanık ifadesinde "Medine ile telefonda görüştüm. İki gün süre verdi ve 100 bin eurodan ısrar etti" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Sosyal Medya Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title