Haberler

"Türk kumaşı dünyada büyük ilgi görüyor"

Güncelleme:

Türkiye'de kumaş ithalatı ve ihracatı konusunda 15 yıldır faaliyetlerini sürdüren Modacı Cafer Andıç "Türkiye'de yüksek standartlarda kaliteli kumaşlar üretiliyor.

Türkiye'de kumaş ithalatı ve ihracatı konusunda 15 yıldır faaliyetlerini sürdüren Modacı Cafer Andıç " Türkiye'de yüksek standartlarda kaliteli kumaşlar üretiliyor. Başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nde oldukça ilgi gören Türk kumaşını, gerçekleştirdiğim projelerle dünyaya daha fazla tanıtmaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Türkiye'de üretilen kumaşlarla ilgili açıklamalarda bulunan Andıç "Dünyanın en iyi kumaş üreticilerinin Türkiye'de olmasından gurur duyuyorum. Üretilen kumaşlar gerçekten kaliteli ve yüksek teknoloji kullanılarak üretiliyor. Bu durumda birçok ülkedeki tasarımcıların dikkatini çekiyor. Yaptığım çalışmalarla Türk kumaşının kalitesinin daha fazla anlaşılmasına destek vermeyi hedefliyorum. 2019 yılının sonunda Avrupa'ya ihracatta ilk 3. sırada yer aldık. Türkiye'de hazır giyim markalarının da çok ciddi potansiyeli bulunmaktadır" dedi.

Ünlülere yaptığı tasarımlarla öne çıkan Cafer Andıç, İstanbul'da başta Nişantaşı'nda toptan kumaş mağazası ile Göktürk, Arnavutköy ve Başakşehir'de de perakende mağazaları ile hizmet veriyor. Andıç birçok ünlü isme tasarım ve kumaş konusunda danışmanlık yaptığını ifade ederek, "İtalya, Fransa, Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Dubai ve Kuveyt gibi ülkelerdeki ünlülerle çalışıyorum. Ayrıca bu ülkelerdeki modacılara kumaş desteği veriyorum ve ortak çalışmalar yapıyorum. Ülkemizi yaptığım tasarımlarla temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Önümüzdeki yıl için de şimdiden önemli etkinlikler planlıyoruz. Pandemi sorunu eğer son bulursa bu etkinlikleri hayata geçireceğiz" dedi.

Andıç, Azerbaycan'da düzenlenen Türkiye Kardeşlik Ödülleri töreninde ödüle layık görülmesinin yanı sıra "Altın Zirve Ödülleri" nde yılın en iyi moda kumaşçısı ödülü almaya hak kazanmıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title