Haberler

Türk Köftesi Hindistan ve Almanya Yolcusu

Alman ve Hintli girişimciler, Türk köftesine talip oldu.

Alman ve Hintli girişimciler, Türk köftesine talip oldu. Yabancı girişimciler, Türk köftesini ülkelerine götürmek için Özcanlar Köfte'ye master franchise teklifinde bulundu.

Türkiye'de tüketimiyle son yıllarda hızlı bir büyüme yakalayan köfte restoranları, gıda sektörü içinde kendine ayrı bir kulvar edindi. Ciddi satış rakamlarıyla dikkat çeken köfte zincirleri, kendi arasında da türleriyle yarış halinde. Marmara Bölgesi'ndeki büyüme atağına İstanbul'dan başlayan Özcanlar Köfte de bu yarışta yer alıyor. Toplamda 6 şubesi bulunan marka, 2013'ün ikinci yarısına kadar yoluna, 6 şube daha ekleyerek devam etmeyi planlıyor. En son Beylikdüzü Skyport Avm'de yerini alan Özcanlar Köfte, Mart ayında Çorlu'da yeni bir şube daha açma hazırlığında. Günde 2 ton et tüketiminin gerçekleştiği firmanın, İstanbul dışında hedeflediği iller ise İzmit, Bursa, Çanakkale ve Edirne...

Tekirdağ'ın yerel tatlarını önce Türkiye ardından da, dünyaya ulaştırmayı hedefleyen firmaya yurtdışından master franchise teklifleri de geliyor. Hintli bir girişimci Özcanlar Köfte'yi ülkesine taşımak isterken, Hamburg'dan gelen bir yatırımcı da 4 gün kaldığı Tekirdağ'da Özcanlar Köfte'nin sistemini ve lezzetlerini inceledikten sonra markayı ülkesine götürmek istediğini belirtti.

2004 yılında işinin hammaddesi olan ete yatırım yapma kararıyla üretim tesisi satın alan firmanın Tekirdağ'ın Muratlı ilçesine bağlı Yurtbekler Köyü'nde, 6 dönüm arazilik bir alanda, 2000 büyük baş kapasiteli 500'ü besi, 55'i süt ineği bir besi çiftliği bulunuyor. Firmanın çiftlikte yetiştirdiği tüm hayvanların yüzde 100 yerli besi dana olduğu gibi, yemden ete, etten köfteye uzanan tüm süreci kontrol altına alınıyor. Yemden etine kadar her üretimin her aşamasında olan tek köfte firması Özcanlar Köfte için, civarda besicilik yapan toplam 25 aile bulunuyor.

Özcanlar Köfte Genel Müdürü Mestan Özcan, albeniyi artırıcı kimyasallar kullanmadıklarını belirterek, "Köfteyle ilgili değerler yaratmaya çalışıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye Almanya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title