Haberler

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezinden Ziyaret

Güncelleme:

Dr. Muhsin Yıldırım, Tokat Kızılay Sorumlusu İlkay Şenay Ve Koç Holding Ülkem İçin Projesi Tokat Koordinatörü Kadim Durmaz Belediyemizi Ziyaret Ettiler.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdür Dr. Muhsin Yıldırım, Tokat Kızılay Sorumlusu İlkay Şenay Ve Koç Holding Ülkem İçin Projesi Tokat Koordinatörü Kadim Durmaz Belediyemizi Ziyaret Ettiler. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin misafirleri başkanlık makamında kabul etti.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım yapmış olduğu açıklamada; "Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi olarak bölgemizde kan bağışı faaliyetleri yürütmekteyiz. Bölgemizde bulunan sağlık kuruluşlarında tedavi gören hastaların kan birleşeni ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bizim en çok ihtiyaç duyduğumuz gönüllü ve düzenli kan bağışçılarımızdır ki Tokat bu konuda yoğun ilginin ve desteğin gösterildiği bir ilimizdir.

Bu kapsamda Koç Holding gurubuyla beraber Ülkem için adı altında bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz kampanyamızın 22 Kasım tarihinde başlamak kaydıyla bir hafta süresince ilimizde Cumhuriyet Meydanında mobil kan bağısı otobüsümüz ve yanında kuracağımız 1939 yılında bu bölgede doğal bir afet olan deprem afeti ve 1949 yılında sel felaketinin de o zamanlar yapılmış Kızılay yardımlarını gösteren resim sergimizde olacak. Tokatlı hemşerilerimizi bu çalışmamıza destek olacaklarına inanarak gönüllü ve düzenli kan bağışlamaya davet ediyoruz.

Tokat Belediyemiz de bize bu konuda desteğini hiçbir zaman esirgemedi, kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Daha sonra Koç Holding Ülkem İçin Projesi Tokat Koordinatörü Kadim Durmaz açıklamasında; "Koç Holding her yıl Ülkem için projesi kapsamında ülkemize iyi olabilecek hizmetlerin verilmesini sağlıyor. Geçmişte Tokat'ta birçok hizmetlerimiz oldu

Tema ile ortaklaşa çalışma yapmıştık, bu yıl Ülkem için kan bağışının sürekliliği adına bir çalışma yapılıyor, Kızılay ile birlikte ilk ayağını ilkbaharda oluşturmuştuk, şimdi ise sonbahar ayağı. Kan bağışı konusunda Tokat Türkiye istatistiklerinin üzerinde kan bağışı konusunda çok duyarlı bir ilimiz bu konuda da ilimizle de gurur duyuyoruz. 22 Kasım Pazartesi saat 14:00'de, 27 Kasım Cumartesi akşamına kadar Cumhuriyet meydanında Kızılay'ımızın Mobil kan merkezi aracında kan bağışı alacaklar" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin ise yaptığı açıklamada; " Samsun bölgemizden ziyaretimize gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum.

Gerçekten ihtiyaç olduğunda kan bir can demektir, bir insan demektir. Türk Milletimizin varlığını devam ettirebilmesi için bu dinamik dayanışmamızın devam etmesi gerekiyor. Biz belediyemizin bütün imkanları doğrultusunda bu değerli hayratın sunacağı programa sonuna kadar destek vereceğimizi ifade ediyorum ve taahhüt ediyoruz.

Hizmetlerinde başarılar diliyoruz" şeklinde açıklamalar da bulundu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdür Dr. Muhsin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin'e plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title