Haberler

Türk Kızılay'dan Filistin yararına kampanya

Güncelleme:

Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından hazırlanan ve düzenlenen etkinlik ile satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir, Filistin'deki çocuklara ulaştırılacak.

Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından hazırlanan ve düzenlenen etkinlik ile satışa sunulan ürünlerden elde edilen gelir, Filistin'deki çocuklara ulaştırılacak.

İsrail'in, Filistin üzerindeki saldırıları devam ederken, Türkiye'den de yaraları sarmak adına çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Türk Kızılay tarafından da Filistin'de İsrail'in saldırılarından etkilenen insanlar için yardımlar sürüyor. Bu kapsamda Türk Kızılay Ordu Şubesi tarafından hazırlanan el emeği ürünler 3 gün boyunca kurulan statta satışa sunulacak. Buradan elde edilen gelir ise Filistin'deki çocuklara gönderilecek.

Türk Kızılay Ordu Şube Başkanı Birnur Fatma Enginyurt, Filistin'de dünyanın gözü önünde bir insanlık dramı yaşandığını belirterek, Türk Kızılay olarak kendilerinin her zaman yanında olmayha çalıştıklarını söyledi. İlk günden itibaren bölgedeki daimi delegasyon aracılığıyla yardım kampanyalarını sürdüğünü ifade eden Enginyurt, "İçinde sivil yerleşim alanları, okullar ve hastaneler gibi pek çok noktanın hedef alındığı Kudüs ve Gazze'deki kardeşlerimize yardım elini uzatarak yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Bu bağlamada 'Filistin yaralı, uzat elini' adıyla bir kampanya başlattık. Kampanyamıza destek olmak isteyen vatandaşlarımız FİLİSTİN" yazıp 2868'e mesaj yolladıkları takdirde 10 TL bağışta bulunabilecekler. Biz de bugün Türk Kızılay Ordu Şubesi olarak bu kampanyaya bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla buradayız. 3 gün boyunca kadın kollarımızın hazırladığı kampanya Köprübaşı mevkisinde olacak. Buradan elde edilen gelir ise Filistin'deki çocuklarımıza ulaştırılacak. Bir nebze olsun onların yaralarını sarmaya çalışacağız. Vatandaşlarımızı da buraya davet ediyoruz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Filistin Kızılay Ordu Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title