Haberler

Türk Kızılay 1600 aileye et dağıttı

Güncelleme:

Türk Kızılay tarafından Kurban Bayramı'nda hayırseverler tarafından yapılan kurban vekaletlerinden elde edilen kavurma ve konserve kıyma, Ağrı'daki ihtiyaç sahibi 1600 aileye dağıtıldı.

Türk Kızılay tarafından Kurban Bayramı'nda hayırseverler tarafından yapılan kurban vekaletlerinden elde edilen kavurma ve konserve kıyma, Ağrı'daki ihtiyaç sahibi 1600 aileye dağıtıldı.

Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı ve Kızılay gönüllüleri, isimleri önceden tespit edilen 1600 yoksul aileyi ziyaret ederek, hayırseverler tarafından gönderilen gıdaları teslim etti.

Orhan Tatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay'ın Kurban Bayramı'nda toplanan etlerden konserve yaparak, kurban bereketinin yıl boyunca devam etmesi için böyle bir organizasyon yaptığını belirtti.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yaprak onlarla gönül birliği kurduklarını ve bu yardımların devam edeceğini anlatan Tatlı, "Bu kapsamda Ağrı'da ilk etapta 1600 ailemize kuşbaşı ve kıyma şeklinde konserveler dağıtılacak. Bizler şimdi Fatih, Mehmet Akif Ersoy ve Kazım Karabekir mahallelerinde tespit etmiş olduğumuz ailelerimize konserveler dağıttık. Biz Kızılay olarak kurban bereketin yıl boyunca devam etmesini istiyoruz. Etin girmediği aileler ve evlere sürekli bir şekilde etin girmesini istiyoruz. Şu anda Kızılay tarafından başlatılan bu yardımlar Ağrı ile birlikte 29 ilimizde dağıtılacak. Ağrı'da ilk etapta dağıtılan illerin başında. Bunun yanında ailelere gıda kolisi yardımı da yapılıyor." diye konuştu.

Tatlı, Kızılay olarak ihtiyaç sahiplerine yardımlarının süreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Kızılay Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title