Haberler

Türk Kızı Yasemin 'You Can Dance' Yarışmasının Son 3 Finalist Arasında

Alman Sat1 Televizyonunda Yayınlanan 'You Can Dance' Adlı Dans Yarışmasında Mücadele Eden Türk Kızı Yasemin Çelikkan, Almanya'nın En İyi Üç Kadın Dansçısı Arasına Girdi. Hip-hop ve Samba Dansı Yapan Yasemin Canlı Yayınlanan Programda Seyirciler ile Birlikte Stüdyoda Bulunan Jüri Tarafından Büyük Alkış Aldı.

Alman SAT1 televizyonunda yayınlanan 'You can Dance' adlı dans yarışmasında mücadele eden Türk kızı Yasemin Çelikkan, Almanya'nın en iyi üç kadın dansçısı arasına girdi. Hip-Hop ve Samba dansı yapan Yasemin canlı yayınlanan programda seyirciler ile birlikte stüdyoda bulunan jüri tarafından büyük alkış aldı.

Alman Sat1 televizyonunun Köln'deki stüdyolarından canlı olarak yayınlanan 'You can Dance' adlı dans yarışmasında mücadele eden Türk kızı Yasemin Çelikkan, halk jürisinden yüksek puan alarak Almanya'nın en iyi üç kadın dansçısı arasına girdi. 4 erkek ve 4 kız yarışmacının katıldığı yarışmada Türk kızı sahnedeki performansı ve cesur kıyafetleri ile dikkatleri üzerine çekti. Daha önceki yarışmalarda halk jürisi çiftlere telefon ve mesajlarla puan verirken, bu kez dansçılar tek tek değerlendirdi. Yarışmanın sonunda bir kız ve bir erkek yarışmacı elenince Yasemin'in de içinde yer aldığı üç kız ve üç erkek yarışmacı büyük mutluluk yaşadı.

BÜYÜK FİNALE BİR ADIM KALDI

Bu haftaki dans partneri Dennis ile birlikte Hip-Hop ve Samba dansı yapan Yasemin, seyirciler ile birlikte stüdyoda bulunan jüri tarafından büyük alkış aldı. Yüksek puan alan genç dansçı, elemeleri doğrudan geçti. Sonuçların açıklanması ile sevinç çığlıkları atan genç dansçı, bu haftaki partneri Dennis ile sevgi yumağı oluşturdu. Böylelikle Yasemin, büyük ödül olan 50 bin Euro'luk ödüle bir adım daha yaklaştı.

Her hafta cuma akşamları saat 20.15'de ekrana gelen 'You can Dance' yarışmasında birer çift eleniyor. Şimdiye kadar dört çift halk jürisinden düşük puan aldıkları için yarışmaya veda etti. Yasemin haftaya yine aynı başarısını devam ettirirse büyük finale katılmaya hak kazanacak ve Almanya'nın en iyi dansçısı olmak için son hafta yarışmaya katılmaya hak kazanacak. Yarışma son kez 19 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title