Haberler

Türk Kızı Yasemin Son 4 Finalist Arasına Girdi

Alman Sat 1 Televizyonunda Yayınlanan 'You Can Dance' Adlı Dans Yarışmasında Mücadele Eden Türk Kızı Yasemin Çelikkan Üçüncü Elemeleri de Geçti. Jüriden Yüksek Puan Alan Yasemin, Böylelikle Son Dört Finalist Arasına Girmeyi Başardı. Türk Kızı Sahnedeki Performansı ile Dikkatleri Üzerine Çekti. Kazananı 50 Bin Euro Bekleyen Yarışma 19 Ocak'ta Sona Erecek.

Alman SAT 1 televizyonunda yayınlanan ‘You can Dance’ adlı dans yarışmasında mücadele eden Türk kızı Yasemin Çelikkan üçüncü elemeleri de geçti. Jüriden yüksek puan alan Yasemin, böylelikle son dört finalist arasına girmeyi başardı. Türk kızı sahnedeki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Kazananı 50 bin euro bekleyen yarışma 19 Ocak'ta sona erecek.

Almanya’da ‘Popstar’ yarışmasını kazanan Bahar'dan sonra Türk kızı Yasemin de yeni olmaya adım adım yaklaşıyor. SAT 1 televizyonunda yayınlanan "You can Dance" yarışmasının finalisti 24 yaşındaki Yasemin Çelikkan, dün akşam yapılan üçüncü elemelerde dansı ile halk jürisini büyüledi. Yüksek puan alan genç dansçı, elemeleri üçüncü kez doğrudan geçti.

Böylelikle Yasemin, büyük ödül olan 50 bin euroluk ödüle bir adım daha yaklaştı. Her hafta cuma akşamları saat 20.15'de ekrana gelen 'You can Dance' yarışmasında bir çift eleniyor. Şimdiye kadar üç çift halk jürisinden düşük puan aldıkları için yarışmaya veda etti. Yarışma son kez 19 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title