Haberler

Türk Kalp Vakfı'nın "İyi Kalpli Ol" Ödülünü Türkiye İş Bankası Aldı

Türk Kalp Vakfı'nın, Geçtiğimiz Yıldan İtibaren Atatürk'ün Gösterdiği Hedefler Doğrultusunda Türkiye'ye Hizmet Eden Kişi ve Kurumlara Verdiği "İyi Kalpli Ol" Ödülüne 2008 Yılında Türkiye İş Bankası Layık Görüldü.

Türk Kalp Vakfı'nın, geçtiğimiz yıldan itibaren Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda Türkiye'ye hizmet eden kişi ve kurumlara verdiği "İyi Kalpli Ol" ödülüne 2008 yılında Türkiye İş Bankası layık görüldü.

"İyi Kalpli Ol" ödülü Türkiye İş Bankası'na 18 Nisan 2008 tarihinde İş Sanat'ta düzenlenen bir törenle Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırımakın tarafından verildi.

İş Bankası, geçtiğimiz yıl 10 Kasım'da yayınlanan Atatürk filmiyle ödüle değer bulundu. Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ödülü alırken yaptığı konuşmada, bu ödüle layık görülmekten onur duyduklarını belirterek, "Cumhuriyetimizin, ülkemizin kurucusu, ulusumuzun kurtarıcısı olarak derin bir saygı ve şükranla bağlı olduğumuz Yüce Atamız; aynı zamanda Bankamızın kurucusu olarak da tüm İş Bankalıların gönlünde çok özel bir yere sahip bulunuyor. İş Bankalılar olarak iş yapma biçimimiz, bankacılık anlayışımız 84 yıllık tarihimizin her döneminde olduğu gibi bugün de Atamızın kuruluşumuzda belirlemiş olduğu ilkeler ve değerler üzerine kuruludur" dedi.

Türk Kalp Vakfı tarafından ödülle ilgili olarak yapılan açıklamada, ödülün "Mustafa Kemal Atatürk'ü sahiplenmesi, O'nun iyi kalpli insani yönünü Türk toplumuna sunması ve gündeme getirmesi, ülke ekonomisinin kalkınmasına ve sosyal hayata yaptığı sayısız 'İyi Kalpli Ol' örneklerinden dolayı" Türkiye İş Bankası'na verildiği belirtildi.

Tören sonrasında Şişli Belediyesi Senfoni Orkestrası şef Sera Tokay'ın yönetiminde, keman sanatçısı Esen Kıvrak'ın solist olarak katıldığı bir konser verdi.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title