Haberler

Türk Jetinin Enkazını ve 2 Pilotu, Özel Kuvvetler Arıyor

Suriye ordusu tarafından geçen cuma günü Akdeniz'de düşürülen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait RF-4E tipi 'Phantom' keşif uçağı ile iki pilotu arama çalışmaları sürüyor.

Suriye ordusu tarafından geçen cuma günü Akdeniz'de düşürülen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait RF-4E tipi 'Phantom' keşif uçağı ile iki pilotu arama çalışmaları sürüyor. Genelkurmay Başkanlığı Özel Kuvvetleri'nden 100 asker ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın sualtı taarruz (SAT) ve sualtı savunma (SAS) komandoları Suriye'nin 8 mil açığında, derinliği bin metreyi bulan bölgede aralıksız arama çalışması yapıyor.

Türk jetinin düştüğü yere yaklaşık 9 mil uzaklıkta, en yakın Türk toprağı olan Hatay'ın Samandağ İlçesi'ndeki Çevlik Balıkçı Barınağı'nda, arama-kurtarma çalışmalarına katılan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı hücumbotlar sık sık yakıt ikmali yapıyor.

Dün gece Çevlik Balıkçı Barınağı'na yanaşan 2 hücumbot, sabah erken saatlerde yakıt ikmali yapıp, ihtiyaç malzemeleri naklinin ardından sabah erken saatlerde yeniden Akdeniz'e açıldı. Hücumbotların ayrılmasından 3 saat kadar sonra bir sahil güvenlik botu barınağa giriş yaptı.

Suriye karasularında 8 mil açıkta düşen savaş uçağının enkazının denizin bin metreyi bulan derinliğinde olduğu, bu nedenle donanımlı bir gemiyle arama çalışmalarının sürdürüleceği bildiriliyor. - Hatay / Samandağı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Hava Kuvvetleri Akdeniz Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title