Haberler

Türk -İş'te Protesto Düzenleyen 5 Kişi Gözaltına Alındı

Türk -İş Genel Merkezi Önünde Türk -İş Yönetimini Protesto Etmek Amacıyla Oturma Eylemi Yapılmak İsteyen Aynur Çamalan, İki Yakını ve Kendisine Destek Veren İki Tekel İşçisiyle Birlikte Gözaltına Alındı.

Türk-İş Genel Merkezi önünde Türk-İş yönetimini protesto etmek amacıyla oturma eylemi yapılmak isteyen Aynur Çamalan, iki yakını ve kendisine destek veren iki TEKEL işçisiyle birlikte gözaltına alındı.

Çamalan, iki yakını ve Manisa ve Tokat'tan gelen iki TEKEL işçisiyle birlikte gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 kişinin sorguları emniyette sürerken, Çamalan, "Bizim aidatlarımızla o koltukta oturan ağalar biz varsak var, biz yoksak yoklar. Kahrolsun sendika ağaları, Kumlu istifa" ifadelerini kullandı.

Çamalan, "direne direne kazanacağız", "hesap soracağız", "Türk-İş yönetimi istifa" sloganları attı. Erkek işçilerin gözaltına alınmasından sonra Çamalan kadın polis gelmeden kendisine dokundurmayacağın söyledi. Kadın polislerin gelmesinden sonra Çamalan ve ablası da gözaltına alındı.

Bu arada Türk-İş önünde güvenlik önlemleri de artırıldı.(ANKA)

(ME/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title