Haberler

Türk-İş Muğla Temsilcisi Girgin İstifa Etti

Türk-İş Muğla temsilcisi Süleyman Girgin, 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Türk-İş Muğla temsilcisi Süleyman Girgin, 7 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini açıkladı. Girgin istifa dilekçesini 25 Şubat tarihinde Türk-İş Genel merkezine gönderdiğini açıkladı.

Girgin yaptığı açıklamada, "Türk-İş Yönetim Kurulumuzun kararı ile 24 Ocak 2006 tarihinde Muğla İl temsilciliğine atandım. Görev sürem içinde Konfederasyonumuzun gerek İzmir Bölge Temsilciliği, gerek Muğla genelindeki Şube Başkanlıkları, Temsilcilikleri ve tüm emek örgütleri ile gerekse yerel yöneticilerimizle beraber Muğla kamuoyu ve basın mensuplarımızdan aldığımız destekle Konfederasyonumuzun aldığı kararları en iyi şekilde uygulamaya çalıştık. Çalışma hayatına yönelik saldırıların arttığı, özelleştirme ve taşeronlaştırma uygulamalarının yaygınlaştığı, Toplu İş cinayetlerinin kader olarak görüldüğü, kazanılmış hakların yok edilmeye çalışıldığı, emek sömürüsünün meşrulaştırıldığı, ayrıca kamu sözleşmeleri sürecine de girildiği bir dönemde birleştirici, bütünleştirici, daha mücadeleci bir sendikal anlayışla daha güçlü, daha kararlı, daha örgütlü hareket edilmesi gerekmektedir. Oysa sessiz, etkisiz, tepkisiz ve kayıtsız kalınarak işçi sınıfı yalnızlaştırılmaktadır. Bütün bu kayıtsızlığa karşı, kayıtsız kalamadığım için Muğla Türk-İş İl Temsilciliği görevimden ayrılıyorum. Ayrılma talebimi 25 Şubat 2013 tarihi itibariyle Türk-İş Genel Merkezine bildirdim. Unutmayalım ki yaptıklarımız kadar yapamadıklarımızdan da sorumluyuz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Girgin Türk İş İzmir Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title